2017-01-20 07:37:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Védekezésre kényszerítik

Napi horoszkóp január 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez nem könnyíti meg a dolgokat az ön számára. Rosszul indul a napja: már eleve kimerültnek, netán búskomornak érezheti magát. A mozgás és a vitaminok hiánya is lehet azonban az oka a kedvetlenségének. Kocogjon, süttesse magát a téli napon, és egyen zöldségeket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sokkal több támadást kap a Bika jegye, mint segítséget, emiatt érzi azt, hogy semmi sem sikerül önnek. Az önsajnálat helyett jobban tenné, ha a munkába fektetné az energiáit! Dolgozzon szorgalmasan, mert még sok elmaradása van, amit be kellene hoznia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy véletlenül kikotyogott titok miatt főhet most a feje. Talán olyasmit is elárult egy távolabbi ismerősének, amit igazán nem kellett volna, és nehezen kezeli az így kialakult kínos helyzetet. Máskor legyen egy kicsit megfontoltabb!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold már a Skorpió jegyében áll, ez eléggé elszánttá teheti önt. Jól is teszi, ha egy kicsit rámenősebb a szokásosnál. Ha túlságosan kedvesnek mutatkozik, azt most sokan félreértik, és a gyengeség jeleként értelmezik... Az estéje igazán vidámnak látszik, érezze jól magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A csillagok állása szerint van némi esélye a nyerésre. Tehát bátran próbálkozhat egy-két szerencseszelvény kitöltésével, vagy egy kedvező befektetéssel, most némi kockázatot is vállalhat a pénzügyekben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön körül történő események kissé lehangolják, de igyekezzen derűt vinni életébe. Az egészségére fokozottan ügyeljen, most könnyen megfázhat, vagy elkaphat valamilyen fertőzést.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fontos kérdésekben döntsön nyugodtan és türelmesen. Ha a saját érzelmeit követi, akkor helyes úton jár. Kedve lenne egy kicsit költeni magára: még tartanak az év végi leárazások, úgyhogy remek darabokat találhat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A munkahelyén jól alakulnak a dolgok, elégedetten zárhatja a hetet. Van viszont egy tartozása, amelyről szívesen megfeledkezne. Nem halogathatja tovább, mert egyre kínosabb lesz a dolog.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ne dőljön be mások nagyot mondásának. Legyen bölcs, és döntsön következetesen. Nyugodtan vásárolhat magának egy pár holmit, amire régóta áhítozik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma védekezésre kényszerítik a körülmények, és állandóan igazolnia kell magát. Ne adja fel az ambícióit, és ne hagyja az érdeklődését letörni, ugyanis nem sokat kell várni a nagy siker elérésére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kerülje a megerőltető munkát, tartsa szem előtt az egészségét. Vonzónak talál egy pénzügyi befektetést, de azért fontolja meg alaposan a dolgot. Este ne maradjon otthon, kapcsolódjon ki, érdekes társaságba kerülhet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Végre itt a nagy fordulat, amit már régen várt. Alig győz lépést tartani az eseményekkel. Ha jól használja ki a lehetőségeket, később még hasznára lehetnek. Az anyagi helyzete is fellendülhet.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: